admfarm.ro

frbaschet.ro

katamis.ro

ULTIMELE LUCRARI

SERVICII

WEBDESIGN

In prezent datorita exploziei pe care a cunoscut-o web-ul tot mai multi oameni isi petrec majoritatea timpului pe internet. Preocuparea pentru aspectul grafic al site-urilor, devenite puternice instrumente publicitare si comerciale, justifica Ón Óntregime denumirea de "webdesign", iar tehnologiile utilizate s-au diversificat si au devenit din ce Ón ce mai complexe. Tocmai din aceasta cauza aveti nevoie in cadrul firmei sau instituiei de o prezenta cat mai relevanta in online.
Astfel ACONET va ajuta in creearea unui site exact asa cum il doriti, modern, cu aspect placut si optimizat. Pentru fiecare proiect analizam in detaliu toate cerintele si va punem la dispozitie solutiile cele mai eficiente.

SEO

Studiile din ultima perioada arata ca tot mai mult utilizatorii de internet se indreapta catre motoarele de cautare atunci cand navigheaza pe internet. Site-ul dumneavoastra trebuie sa fie optimizat deoarece motoarele de cautare (Google, Yahoo, Msn) aduc vizitatori pe site-ul dumneavoastra, ceea ce inseamna personae interesate de produsele, seriviciile sau activitatea dumneavoastra.
Optimizarea web (Search Engine Optimization sau simplu SEO) este procesul prin care site-ul este "aranjat" pentru a fi indexat cat mai bine de motoarele de cautare.
A face o buna optimizare inseamna a urca pozitia site-ului in ierarhiile generate de motoarele de cautare, acest lucru dovedindu-se ca fiind cea mai buna metoda de promovare.

HOSTING

In dezvoltarea aplicatiilor online este nevoie si de gazduirea acestora. Prin serverele dedicate puse la dispozitie, gazduirea aplicatiilor si site-urilor se face securizat in locatii special amenajate. Acest lucru este posibil prin apelarea la data centers specializate. Avantajele pe care le punem la dispozitie sunt stabilitatea serverelor si configurarea acestora in functie de necesitatile si posibilitatile clientilor nostri.

 FOLLOWUS

facebook twitter flickr rss NEWSLETTER